Meer informatie over de personeelsvereniging

Over de pv

Wij zijn de personeelsvereniging van Lentis

SOP, opgericht op 3 december 1979. 

SOP staat voor Sport, Ontspanning Personeel. Naast dat we tal van activiteiten organiseren voor onze leden regelen we kortingen in de buurt en landelijk waar je als lid van kunt profiteren.

PV SOP organiseert voor het personeel van Lentis verschillende activiteiten, waaraan de leden tegen gereduceerde prijs deel kunnen nemen. Zo organiseren we jaarlijks een wintersportreis, een survivalweekend en een stedenreis. We gaan regelmatig naar een museum of musical en we hebben sportieve activiteiten. Voor de kinderen van onze leden organiseren we o.a jaarlijks een Sinterklaasfeest.

Daarnaast hebben wij door middel van CompanyPass toegang tot interessante kortingen bij verschillende kortingen waar leden met een online pas gebruik van kunnen maken. Er zijn regelmatig nieuwe aanbiedingen waar leden van kunnen profiteren.

Over de PV

Bestuur

Bekijk hier het volledige bestuur van PV SOP.

Bestuur

Lid worden

Meld je hier direct aan als lid van PV SOP.

Lidmaatschap

Lid worden van de personeelsvereniging

Wil jij lid worden van de personeelsvereniging? Schrijf je dan in via de onderstaande button. Zo kan jij gebruik maken van de voordelen en acties en aanmelden voor de leuke activiteiten die wij organiseren.

Inschrijven